Nieuw bij W&W Parket:

Avatara, de nieuwe vloersensatie!

W&W Parket introduceert Avatara, de nieuwste revolutie op vloerengebied. Dankzij een unieke HD druktechnologie is er een product ontwikkeld dat de goede eigenschappen van andere vloeren combineert.

Meer informatie

Laminaat

Laminaat is een populair product, ook in de winkels van de parketgroep. Alle specialistische kennis over dit product hebben we nu gebundeld in de 'Nederland Laminaat Collectie'. Een volledige collectie laminaat in diverse kwaliteiten, dessins en kleuren. 

Meer informatie

W&W Parket

De eerste W staat voor Jury van Wees en de tweede W staat voor Marco Witlox. Jury en Marco zijn zwagers en hebben het vak geleerd van hun schoonvader. Dit was voor hun de beste leerschool. Jury en Marco kunnen alles maken wat hun ogen zien en daardoor worden ze vaak ook vaak ingehuurd door andere parketwinkels binnen de parketgroep.

Terugkerende klanten

In 2004 hebben zij een bestaande winkel in Zaltbommel overgenomen om de particulieren te kunnen bedienen. Binnen hun klantenbestand zijn er klanten die al door de jaren heen 4 huizen hebben gekocht en steeds bij hen terugkomen. Dat zegt wat over W en W parket.

12 meter lang en 48 centimeter breed

Door de jaren heen hebben zij al voor veel moeilijke situaties gestaan, maar overal vinden ze steeds een oplossing voor.  Zo moesten zij in Amsterdam Douglas planken van 12 meter lang en 48 cm breed op een zolder leggen. Dat was een hele uitdaging. Er moest een kraan aan te pas komen om de planken via het raam op de zolder naar binnen te krijgen.  De vloer is prachtig geworden en de klant was erg blij.

Ook voor projectinrichters

Jury en Marco leggen ook veel vloeren voor projectinrichters. De houten vloeren in kledingwinkels als DiDi, Steps , SPS , Superstar, Purdeys en Houtbrox zijn door W en W parket gelegd. Een mooi en apart project was een Wenge tapis vloer op stroken gelegd in het restaurant van de eerste kamer. Om de 4 stroken moesten zij een alumunium strip verwerken in de vloer.

Toen zij de aanvraag kregen om een vloer te leggen in de kamer waar Madonna zou gaan overnachten in het Bildenberg hotel  moest Jury een document ondertekenen dat zij niets zouden loslaten over de locatie en personen. Anders zou de pers er lucht van krijgen en dat was niet de bedoeling. Wel een hele eer om daar een vloer te leggen. Jury runt momenteel de winkel en Marco legt de vloeren.

Meer informatie

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b
5301 KP Zaltbommel

T: 0418-540084

Direct contact

Verstuur »
* verplichte velden
Direct advies

Bel 0418 - 540084
voor onze klantenservice.

Vakmanschap

Wij werken alleen met professionele vakmensen die elke vloer probleemloos kunnen installeren. Geen uitdaging is ons teveel. Ook voor schuren en bewerken van uw huidige vloer kunt u prima bij ons terecht.

Lees meer »

Een warm gevoel

Vanaf het eerste moment dat u bij ons langs komt zorgen wij voor een perfecte begeleiding. Vanuit uw woonwensen adviseren wij de beste vloer in de juiste kleur en met een perfecte afwerking. Daarvoor komen we graag bij u langs.

Lees meer »

vloeronderhoud

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw vloer. Wij geven voor elke vloer een passend onderhoudsadvies, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige Parket Groep onderhoudsproducten.

Lees meer »

Schadeherstel

Wij werken voor diverse grote verzekerings-maatschappijen en zijn gespecialiseerd in het vakkundig afhandelen en herstellen van (water)schades aan uw vloer.

Lees meer »

NIEUWS: Vergeet de randafwerking niet!

Gepubliceerd: 30 Mar 2018

Dat de vloer een belangrijke sfeermaker in je woning is dat wist je al. Maar wist je dat de uitstraling van je vloer erg veranderd door een andere (rand)afwerking? Voor een traditioneel geplaatste ‘tapis’ vloer kan je met het uitkiezen…

Lees verder »

NIEUWS: Update je houten vloer voor een hele nieuwe uitstraling

Gepubliceerd: 23 Feb 2018

Je vloer is een belangrijke sfeermaker in je huis. Net als je deuren bijvoorbeeld. Als je een hele nieuwe uitstraling wilt hebben van je woning dan kan je natuurlijk allemaal nieuwe meubels aanschaffen of je muren gaan verven, maar heb je wel eens…

Lees verder »