Traditioneel Parket

Vloeren

Contactgegevens

van Voordenpark 9b
5301 KP Zaltbommel

0418 - 540 084
info@wenwparket.nl
http://wenwparket.nl


Traditioneel Parket

Als u kiest voor een traditioneel gelegde houten vloer (ook wel ‘tapis of ambachtelijke vloer’ genoemd) zijn er vele soorten en mogelijkheden. Welke houtsoort en welke dikte? Wat voor soort ondervloer?

Als we spreken over traditioneel parket, dan bedoelen we een houten vloer welke wordt vastgelijmd en -gespijkerd aan de houten of zandcement ondervloer. Het is dus niet meer verhuisbaar.Er kan gekozen worden voor breedtes van 7 tot 25 cm. Traditionele vloeren zijn zeer geschikt om in een patroon te leggen. Het visgraat-patroon en blok-patroon zijn de bekendste voorbeelden.

Traditioneel parket leggen

Veel parketvloeren van Parketgroep Nederland kunnen alleen door ervaren parketteurs gelegd worden. De adviseurs in onze winkels kunnen u er alles over vertellen.

Houtsoorten

Meer dan 20 verschillende houtsoorten kunnen verwerkt worden tot een prachtige parketvloer. Van licht tot donker, voor ieder interieur. Elke houtsoort heeft zijn specifieke eigenschappen zoals werking en slijtvastheid.Over welke soort het best bij u past, informeren wij u graag in de winkel, onder het genot van een kopje koffie.

Iedere vloer die we maken is uniek. In ons inspiratieboek kunt u zien hoeveel er kan met verschillende patronen en hoe we schitterende effecten kunnen creëren door verschillende houtsoorten te combineren. Wilt u een eigen ontwerp of het logo van uw bedrijf in uw parketvloer? Alles is mogelijk. De gespecialiseerde adviseurs vertellen u precies waar het ontwerp aan moet voldoen om het te kunnen opnemen in het parket.