Avatara vloer

Heeft u al gehoord over de nieuwste revolutie op het gebied van vloeren: de Avatara vloer? Het is een vloer die alle goede eigenschappen van andere vloeren combineert, wat zorgt voor een uitstekende vloer. U vindt deze vloeren exclusief bij W&W Parket. Kom snel naar onze winkel om deze vloer te voelen, bekijken en te testen en het aanbod aan kleuren en varianten te bekijken.

Een Avatara vloer: de nieuwste revolutie op vloerengebied

De Avatara vloer is de nieuwste vloerensensatie. Door middel van een unieke HD druktechniek is het mogelijk om alle goede eigenschappen van andere vloeren in één vloer te combineren: de Avatara vloer. Het heeft verschillende unieke eigenschappen. Zo is deze erg stil en comfortabel om op te lopen en heeft het een warme en voelbare, authentieke structuur. Daarnaast is het ECO gecertificeerd en heeft het een duurzame polymeer coating waardoor de vloer intensief belast kan worden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen

De Avatara vloer is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, allemaal voor een wel erg scherpe prijs, voor zo’n revolutionaire vloer. Bij W&W Parket bent u van harte welkom om de vloer te komen bekijken en testen. U bent van harte welkom in onze winkel in Zaltbommel. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0418 – 540 084.

Avatara Vloer

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Avatara Vloer

Direct contact

=