Houten vloer Den Bosch

Houten vloer Den Bosch

Een houten vloer koopt u in de regio Den Bosch bij W & W Parket! Sinds 2004 zijn wij eigenaar van onze eigen houten vloeren winkel en kunnen we u met een service van A tot Z van dienst zijn op het gebied van houten vloeren. Zowel het leveren en leggen van nieuwe vloeren als vloeronderhoud en traprenovaties behoren tot onze werkzaamheden waardoor we een ruime klantenkring kunnen voorzien van een service op maat. Kom langs om kennis te maken en laat u inspireren door het uitgebreide aanbod van W & W Parket!

Houten vloer laten leggen in Den Bosch

Een houten vloer kopen voor uw nieuwe woning in Den Bosch gaat vaak niet over een nacht ijs. U heeft namelijk niet alleen de keuze uit verschillende materialen maar ook kleuren, designs kwaliteiten, merken en prijsklassen bepalen mede de keuze voor een nieuwe vloer. Bij W & W Parket snappen we dat u hierbij soms wel wat hulp kunt gebruiken en ondersteunen we u dan ook graag bij de aankoop van uw nieuwe houten vloer!

W & W Parket

Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt, zullen we er alles aan doen u zo goed mogelijk te ondersteunen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw woonwensen met betrekking tot een houten vloer en de mogelijkheden voor uw huis in Den Bosch. Daarnaast kunnen we u informeren en adviseren over de verschillende merken en kleuren zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust even naar 0418 – 540 084.

Houten vloer Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Houten vloer Den Bosch

Direct contact

=