Houten vloer schuren en lakken prijs

Houten vloer schuren en lakken prijs

Bij W & W Parket kunt u een houten vloer laten schuren en lakken voor een aantrekkelijke prijs! Als specialist in houten vloeren hebben we niet alleen een nieuwe vloer voor u in huis maar kunnen we tevens een uitgebreide service aanbieden als het gaat om uw houten vloer. Wij zijn dan ook meer dan alleen een leverancier van houten vloeren en staan u graag persoonlijk te woord over de opties en mogelijkheden binnen ons bereik. Kom eens langs in onze showroom om kennis te maken of bekijk de verschillende vloeren direct online!

Houten vloer laten schuren en lakken voor een scherpe prijs

Bij W & W Parket in Zaltbommel kunt u niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod houten vloeren van diverse merken, kleuren en prijzen. Ook voor een complete vloerenservice bent u bij ons aan het juiste adres! Dagelijks staat ons professionele vloerteam klaar om mensen in heel Nederland te voorzien van nieuwe vloeren en vloeronderhoud te verzorgen. Een houten vloer laten schuren en lakken is bij ons dan ook geen enkel probleem en kan al voor een scherpe lage prijs. Afhankelijk van de schade aan de vloer, de soort lak en de werkuren bepalen we voor u een prijs. Bent u hierin geïnteresseerd? Dan kunnen we direct een afspraak met u maken!

De aanpak van W & W Parket

Een houten vloer schuren en lakken kan wat duurder uitvallen. Soms zijn de werkzaamheden zo groots dat een nieuwe vloer verstandiger is. Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden en opties! Bel naar 0418 – 540 084 om een afspraak te maken!

houten vloer schuren en lakken prijs

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

houten vloer schuren en lakken prijs

Direct contact

=