Houten Vloer Schuren Tilburg

Houten vloer schuren Tilburg

Wilt u uw houten vloer laten schuren in uw woning in Tilburg? Neem dan contact op met W&W Parket. Als uw vloer slijtage laat zien, vooral op de zwaar belaste delen, dan is het slim om uw vloer opnieuw te laten schuren en te voorzien van een nieuwe beschermende laag. Ziet u lelijke, donkere plekken op uw vloer, dan is het tijd om contact op te nemen met W&W Parket.

Uw houten vloer laten schuren door W&W Parket nabij Tilburg

Om van deze lelijke, donkere plekken af te komen, gaan we uw houten vloer in Tilburg schuren. De beschermende laag en het vervuilde gedeelte van de toplaag wordt eraf geschuurd waarna er een nieuwe beschermende laag wordt aangebracht. Zo ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Vaak denkt men bij het schuren van een houten vloer, bijvoorbeeld in uw woning in Tilburg, aan veel rompslomp. Er kwam voorheen namelijk altijd veel stof bij kijken. Gelukkig hebben wij onze schuurmachines voorzien van een goed afzuigsysteem waardoor stof verleden tijd is.

Welke beschermlaag kiest u?

Na het schuren van uw houten vloer in uw woning in Tilburg, moet u een nieuwe beschermlaag kiezen. Was heeft een natuurlijke uitstraling, maar vereist meer onderhoud. Lak heeft geen onderhoud nodig, maar bij een kras moet de hele laag eraf geschuurd worden om weer een nieuwe laag aan te brengen. Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor hardwasolie: de bescherming van lak met de uitstraling van was. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0418 – 540 084.

houten vloer schuren Tilburg

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

houten vloer schuren Tilburg

Direct contact

=