Houten vloeren Tiel

Voor een houten vloer moet u in de regio Tiel bij W & W Parket zijn! Wij bieden u een compleet pakket op het gebied van informatie over de verschillende merken en soorten vloeren tot een aankoopadvies, het leggen van uw nieuwe vloer en mogelijke onderhoud- of reparatiewerkzaamheden. Hierbij staan een persoonlijke service, een goede kwaliteit en een perfecte afwerking altijd voorop. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken en kennis te maken met onze vloerenspecialisten!

Uw houten vloer leverbaar in Tiel

Bij W&W Parket vindt u altijd een houten vloer voor uw woning of bedrijfspand in Tiel en omstreken. Wij hebben voor u onder meer een ruime collectie traditionele parketvloeren, PVC vloeren, laminaat en plankenvloeren klaarliggen. Door het ruime aanbod kunnen we een brede klantenkring voorzien van een houten vloer op maat in de juiste kleur, voor het gewenste bedrag en in de perfecte grootte. Bij W&W Parket geven we u graag meer informatie en advies over de verschillende kwaliteitsvloeren voor een optimale keuze!

Onze showroom

In onze showroom in Zaltbommel vindt u een uitgebreide keuze voor de aankoop van een houten vloer in de regio Tiel! Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en de verschillende soorten met elkaar te vergelijken. Voor meer informatie kunt u ook altijd even bellen naar 0418 – 540 084.

houten vloer Tiel

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Houten vloer Tiel

Direct contact

=