Laminaatvloer kopen

Bij W & W Parket kunt u een laminaatvloer kopen die precies past bij uw stijl en wensen! Wij bieden u een ruime keuze op het gebied van houten vloeren waardoor er voor elke ruimte, iedere stijl en elk budget bij ons een passende vloer te vinden is. Mooie houten vloeren met een praktisch karakter is onze passie en daar informeren en adviseren we u dan ook graag in!

Laminaatvloer kopen bij W & W Parket

Wanneer u een laminaatvloer gaat kopen heeft u de keuze uit verschillende soorten, maten, kleuren en kwaliteiten waardoor de keuze er vaak niet gemakkelijker op wordt. Bij W & W Parket begeleiden we al ruim 10 jaar klanten bij de aankoop van hun nieuwe kwaliteitsvloer en kunnen we ook u helpen bij het vinden van een houten vloer die voldoet aan al uw woonwensen. Een laminaatvloer heeft enkele belangrijke voordelen voor u, zoals:

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Neemt geen vuil op
  • Slijtvast
  • Verkrijgbaar in vele soorten en maten

Advies aan huis

Bent u benieuwd of een laminaatvloer de juiste vloer voor uw ruimte is of twijfelt u bij het kopen nog tussen twee kleuren of designs? Vraag de specialisten van W & W Parket dan gerust om een persoonlijk advies. Desgewenst komen we tevens bij u thuis om de situatie te bekijken. Meer informatie? Bel dan even naar 0418 – 540 084.

Laminaat Vloer Kopen

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Laminaat Vloer Kopen

Direct contact

=