Over ons

De eerste W staat voor Jury van Wees en de tweede W staat voor Marco Witlox. Jury en Marco zijn zwagers en hebben het vak geleerd van hun schoonvader. Dit was voor hun de beste leerschool. Jury en Marco kunnen alles maken wat hun ogen zien en daardoor worden ze vaak ook vaak ingehuurd door andere parketwinkels binnen de parketgroep.

Terugkerende klanten

In 2004 hebben zij een bestaande winkel in Zaltbommel overgenomen om de particulieren te kunnen bedienen. Binnen hun klantenbestand zijn er klanten die al door de jaren heen 4 huizen hebben gekocht en steeds bij hen terugkomen. Dat zegt wat over W en W parket.

12 meter lang en 48 centimeter breed

Door de jaren heen hebben zij al voor veel moeilijke situaties gestaan, maar overal vinden ze steeds een oplossing voor.  Zo moesten zij in Amsterdam Douglas planken van 12 meter lang en 48 cm breed op een zolder leggen. Dat was een hele uitdaging. Er moest een kraan aan te pas komen om de planken via het raam op de zolder naar binnen te krijgen.  De vloer is prachtig geworden en de klant was erg blij.

Ook voor projectinrichters

Jury en Marco leggen ook veel vloeren voor projectinrichters. De houten vloeren in kledingwinkels als DiDi, Steps , SPS , Superstar, Purdeys en Houtbrox zijn door W en W parket gelegd. Een mooi en apart project was een Wenge tapis vloer op stroken gelegd in het restaurant van de eerste kamer. Om de 4 stroken moesten zij een alumunium strip verwerken in de vloer.

Toen zij de aanvraag kregen om een vloer te leggen in de kamer waar Madonna zou gaan overnachten in het Bildenberg hotel  moest Jury een document ondertekenen dat zij niets zouden loslaten over de locatie en personen. Anders zou de pers er lucht van krijgen en dat was niet de bedoeling. Wel een hele eer om daar een vloer te leggen. Jury runt momenteel de winkel en Marco legt de vloeren.

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=