Parket Gelderland

Voor een uitgebreid aanbod parket vloeren moet u bij W & W Parket in Gelderland zijn! In 2004 hebben wij een bestaande winkel in Zaltbommel overgenomen om ons te richten op de verkoop van houten kwaliteitsvloeren aan particulieren. Ruim 10 jaar later hebben we al vele klanten voorzien van een houten vloer op maat en leveren we niet alleen meer vloeren maar tevens vloerverwarming en kunnen we de nodige services verlenen op het gebied van onderhoud, reparaties en renovaties. Kortom, voor al uw houten vloeren moet u bij W & W Parket in Zaltbommel zijn!

Parket kopen in Gelderland

Parket kopen wordt bij W & W Parket in Gelderland een leuke bezigheid door de deskundige en persoonlijke begeleiding van onze enthousiaste medewerkers. Samen met u bekijken we graag uw woonwensen en eisen waarna we een persoonlijk vloeradvies kunnen uitbrengen over de verschillende materialen, merken en kleuren vloeren. Voor het beste resultaat doorloopt u de volgende stappen:

  • Kom ideeën op doen in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden.
  • Maak een lijst met al uw wensen en omschrijf uw stijl en interieur.
  • Gaat u zelf een vloer leggen of zou u dit liever laten doen?
  • Wij informeren en adviseren u graag over de verschillende vloeren en mogelijkheden.
  • Wij verzorgen voor u vrijblijvend een offerte op basis van de verstrekte gegevens.
  • Maak een afspraak om uw vloer te bestellen.

Ons ruime aanbod

Bij W & W Parket kunt u niet alleen parket kopen u kunt bij ons in Gelderland ook terecht voor laminaatPVC vloeren, Avatara en trapbedekking. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0418 – 540 084.

Parket Gelderland

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Parket Gelderland

Direct contact

=