Parket Schuren en Lakken

Parket Schuren en lakken: wanneer is uw vloer toe aan een opknapbeurt?

De mate van vervuiling en slijtage is afhankelijk van de belasting van uw vloer, maar ook van de afwerkingslaag. Hoe dan ook, bij iedere houten vloer komt er een moment dat de beschermingslaag dun wordt op de zwaarder belaste delen. De bescherming is dan niet meer voldoende om binnendringend vuil en vocht te weren. Het gevolg: lelijke, donkere plekken in uw vloer.

Hoe te verhelpen?

Uw vloer zal voorzien moeten worden van een nieuwe beschermlaag. Om met een schoon oppervlak te werken, beginnen we met het machinaal afschuren van de beschermlaag en het vervuilde gedeelte van de toplaag. Daarna behandelen we het nieuwe oppervlak met een nieuwe beschermlaag.

Welke beschermlaag?

Voorheen kon u kiezen tussen was of lak als afwerklaag. Was doet natuurlijker aan, maar moet regelmatig opgeboend worden. Lak heeft dit onderhoud niet nodig, maar krassen zijn dan alleen te verhelpen door de hele vloer te schuren en opnieuw te lakken.

Nu is er een derde mogelijkheid: hardwasolie. De bescherming van lak met de uitstraling van was. Hardwasolie is milieuvriendelijk en bovendien zijn krasjes en vlekken eenvoudig zelf weg te werken. In nagenoeg alle gevallen adviseren wij het gebruik van hardwasolie ter bescherming van uw houten vloer.

Stofvrij schuren met W&W Parket

Uw vloer schuren wordt doorgaans als een vervelende klus ervaren, stof is immers onvermijdelijk. Klanten van W&W Parket hoeven zich daar geen zorgen over te maken. Alle schuurmachines zijn voorzien van een goed afzuigsysteem.

Wilt u meer informatie over het parket schuren en lakken of olien van uw vloer dan kunt u contact met ons opnemen of u vult onderstaand formulier in en wij nemen dan zsm contact met u op.

Parket Schuren en Lakken

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Parket Schuren en Lakken

Direct contact

=