Parketvloer kopen

Bij W & W Parket kunt u een parketvloer kopen die aan al uw wensen en eisen voldoet! Al ruim 10 jaar helpen wij onze klanten aan de juiste vloeren voor al hun oppervlakte en ruimtes. Geen situatie is voor ons te groot of te moeilijk en wij denken dan ook graag met u mee over een oplossing op maat. Naast het leveren van houten vloeren bieden we u tevens een uitgebreide service op het gebied van houten vloeren. Van onderhoud tot

renovatie en installatie, onze professionele medewerkers doen het graag voor u!

Parketvloer kopen bij W & W Parket

Wanneer u een parketvloer gaat kopen krijgt u met veel verschillende kleuren, kwaliteiten en merken te maken. Bij W & W Parket begrijpen we dat een groot aanbod het voor u niet altijd even gemakkelijk maakt. Wij begeleiden u dan ook graag bij uw keuze en kunnen u gaande weg voorzien van de nodige informatie en een persoonlijk advies wanneer u daar behoefte aan heeft. Kom langs voor een lekkere kop koffie in onze showroom en bespreek geheel vrijblijvend uw wensen met ons op te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Verschillende houtsoorten

Naast een parketvloer kunt u bij W & W Parket nog veel meer verschillende houtsoorten kopen. Van licht tot donker en kunststof tot hout, wij hebben het allemaal voor u in huis! Vragen? Bel ons op 0418 – 540 084.

Parketvloer kopen

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Parketvloer kopen

Direct contact

=