Parketvloeren Den Bosch

Parketvloeren Den Bosch

Bij W & W Parket vindt u het meest uitgebreide aanbod parketvloeren van de regio Den Bosch! Van traditioneel parket tot laminaat en avatara vloeren, u vindt het allemaal in onze showroom. Al onze vloeren zijn van een uitstekende kwaliteit en worden bij u thuis geleverd op elk gewenst moment. Bent u nog op zoek naar de juiste vloer voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht of Den Bosch? Kom dan snel eens kennis maken bij W & W Parket in Zaltbommel!

Parketvloeren kopen nabij Den Bosch

Bij W & W Parket vindt u een complete service op het gebied van parketvloeren in Den Bosch en omgeving. Van het leveren en leggen van parket tot het onderhouden en renoveren, onze deskundige medewerkers doen het graag voor u! Wij hebben voor u verschillende soorten parket vloeren in het assortiment opgenomen, namelijk:

  • Bamboeparket
  • Traditioneel parket
  • Lamelparket

Benieuwd naar de verschillen tussen en mogelijkheden van deze vloeren of de prijs-kwaliteitverhouding? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom om de verschillende vloeren met elkaar te vergelijken!

Installatie Service

Parketvloeren worden door ons niet alleen geleverd in Den Bosch en omgeving maar kunnen tevens worden gelegd en afgewerkt voor een optimaal resultaat. Vragen over de mogelijkheden en verschillende houten vloeren? Bel dan even naar 0418 – 540 084.

Parketvloeren Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Parketvloeren Den Bosch Showroom

Direct contact

=