PVC vloeren

Pvc vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen pvc. Pvc vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

De pvc vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. Dat is ook niet zo gek want de pvc vloer heeft u veel te bieden. Pvc vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. Pvc staat erom bekend geluiddempend te werken, het verminderd dus omgeving- en contactgeluiden.

Pvc is tevens zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming.Er zijn twee soorten pvc vloeren die elk op zijn eigen unieke wijze worden gelegd. De lijm variant wordt op een vlakke cement dekvloer of een zwevende ondervloer gelijmd. Aangezien de nodige kennis en kunde van een echte vakman nodig is om te beoordelen of uw ondervloer geschikt is voor deze variant komen we altijd bij u thuis langs om dit te beoordelen.

De andere variant is de klik variant, hierbij zijn de pcv stroken al op een ondervloer verlijmd of is het een vol pvc vloer met een dikte van 5mm waar het klik systeem in verwerkt is. Hierdoor kun je net als bij parket en laminaat deze stroken in elkaar klikken en komt er dus geen lijm bij kijken. Dit maakt het leggen natuurlijk een stuk eenvoudiger.We geven u advies welke variant het meest geschikt is voor u, lijmen of klikken.

Volop keuze

Dus keuze genoeg voor u als u op zoek bent naar een stroken, planken of plavuis decor.In de fabriek worden pvc-stroken voorzien van een PU-afwerking. Dit is een beschermingslaag die slijtage tegen gaat. De vloer is hierdoor eenvoudig te onderhouden. Stofzuigen en vervolgens met een vochtige dweil er over heen is voldoende. Aan te raden is om direct na de installatie de vloer eerst goed te behandelen met een “polish”, hierdoor worden alle naden gesloten en krijgt uw vloer een extra beschermingslaag. Geadviseerd wordt dit jaarlijks te herhalen.

Reinigen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud maar niet onderhoudsvrij. Parketgroep heeft speciale producten voor de onderhoud van uw vloer.

pvc vloeren

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

pvc vloeren

Direct contact

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)