Pvc-vloer in Zaltbommel

W & W Parket heeft de mooiste pvc-vloer voor u in Zaltbommel. Wij staan dan ook bekend als veelzijdige pvc-vloerenspecialist in onder andere Nijmegen, Den Bosch en Zaltbommel. Bent u dus op zoek naar houtvrije parketvloeren, waar een pvc-vloer om bekend staat, dan komt ons team graag bij u aan huis om deze te leggen. Kom langs in onze showroom in Zaltbommel en ontdek de talloze mogelijkheden.

Wat is een pvc-vloer?

Pvc-vloeren zijn houtvrije parketvloeren, gemaakt van verschillende lagen kunststof die samen een pvc-vloer creëren. Pvc-vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Wij bieden als pvc-vloerenspecialist twee soorten pvc-vloeren aan, die elk op hun eigen unieke wijze worden gelegd. De lijmvariant wordt op een vlakke cementen dekvloer of een zwevende ondervloer gelijmd. Aangezien de kennis en kunde van een echte vakman nodig is om te beoordelen of uw ondervloer geschikt is voor deze variant, komen we altijd bij u thuis langs om dit te beoordelen. De andere variant is de klikvariant. Hierbij zijn de pvc-stroken al op een ondervloer verlijmd of is het een volle pvc-vloer met een dikte van 5 millimeter waar het kliksysteem in verwerkt is. Hierdoor kunt u net als bij parket en laminaat deze stroken in elkaar klikken en komt er dus geen lijm bij kijken. Dit maakt het leggen natuurlijk een stuk eenvoudiger. We geven u als specialist in pvc-vloeren graag advies welke variant het meest geschikt is voor u, lijmen of klikken.

pvc vloeren

De voordelen van pvc

De pvc-vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. Dat is ook niet zo gek, want de pvc-vloer heeft u veel te bieden. Pvc-vloeren zijn kwaliteitsvloeren die uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, stabiel en stil zijn. Pvc staat erom bekend geluiddempend te werken. Het vermindert dus omgeving- en contactgeluiden. Tevens is pvc als houtvrije parketvloer zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming. Als pvc-vloerenspecialist draaien wij onze hand niet om wanneer uw woning verrijkt is met vloerverwarming. Wij vinden altijd wel een geschikte vloer die naar uw wens is. Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen op welke manier uw pvc-vloer gelegd wordt. Denk hierbij aan patronen zoals half steens of in een Hongaarse punt.

Een vloer die jarenlang meegaat

Wanneer u kiest voor een pvc-vloer bij ons als uw ervaren pvc-vloerenspecialist, dan kiest u voor pvc dat jarenlang meegaat. De houtvrije parketvloeren worden in de fabriek voorzien van een PU-afwerking. Dit is een beschermlaag die slijtage tegengaat. De vloer is hierdoor eenvoudig te onderhouden. Stofzuigen en vervolgens met een vochtige dweil er overheen is voldoende. Pvc-vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, maar niet onderhoudsvrij. Parketgroep heeft speciale producten voor de onderhoud en het reinigen van uw pvc-vloer. Het is aan te raden is om direct na de installatie de vloer eerst goed te behandelen met een “polish”, hierdoor worden alle naden gesloten en krijgt uw vloer een extra beschermlaag. Als pvc-vloerenspecialist adviseren wij om dit jaarlijks te herhalen, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw vloer. Mocht er dan toch een beschadiging op uw vloer zichtbaar zijn, dan komt ons team graag langs om uw vloer te renoveren.

Schakel een specialist in

Wanneer u een nieuwe pvc-vloer wilt laten plaatsen, dan kiest u voor een echte pvc-vloerenspecialist. W & W Parket is dé specialist in pvc-vloeren die u nodig heeft. Ons team staat voor u klaar om u van a tot z te voorzien van alles wat u nodig heeft. Van advies tot aan het leggen van de vloer bij u thuis: u laat het aan ons over. Wij zijn dan ook niet voor niets dé vloerenwinkel in de wijde omgeving. Heeft u interesse in ons pvc en wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar alle houtvrije parketvloeren zichtbaar zijn.

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

pvc vloeren

Direct contact

=