Update je houten vloer voor hele nieuwe uitstraling

Update je houten vloer voor een hele nieuwe uitstraling

Je vloer is een belangrijke sfeermaker in je huis. Net als je deuren bijvoorbeeld. Als je een hele nieuwe uitstraling wilt hebben van je woning dan kan je natuurlijk allemaal nieuwe meubels aanschaffen of je muren gaan verven, maar heb je wel eens bedacht om je vloer te updaten?

Met een update van je vloer heb je binnen 3 dagen een geheel nieuwe uitstraling van je woning. Je kunt bijvoorbeeld je vergeelde eiken vloer modern en fris maken door hem wit of grijs te kleuren. Of je kunt juist kiezen voor een hele specifieke kleur die perfect past bij jouw smaak. Momenteel is het ook erg in om te kiezen voor de ‘onbehandelde look’. De vloer lijkt onbehandeld maar heeft wel degelijk bescherming van lak of olie.

Er is heel veel mogelijk bij het renoveren van een houten vloer. Het is echt vakwerk waar onze vloerspecialisten veel ervaring mee hebben. Onze adviseurs helpen graag om die uitstraling te bepalen die jij wilt hebben. In onze showroom hebben we allerlei kleurstalen. Samen kijken we welke kleur voor jou het beste past. Het is handig om foto’s van de huidige woonsituatie mee te nemen. Weet je niet zeker wat voor vloer je nu hebt? Dan komen we met alle plezier bij je thuis kijken om te zien wat er mogelijk is.

Nadat de kleur is gekozen komen we bij je thuis – op afspraak – de vloer schuren en in de grondlak zetten (dat kan al in kleur). Dag 2 lakken we de vloer af in de gewenste kleur. Een dag later gaat de 2eafwerklaag op de vloer en na circa 24 uur drogen is de vloer weer beloopbaar. Een geoliede vloer gaat vaak nog wat sneller.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe vloer of nieuwe uitstraling van je huis? Kom dan langs in onze showroom. We adviseren je graag.

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=