Vloer Renovatie Den Bosch

Vloer renovatie Den Bosch

Een vloer renovatie laat u in Den Bosch en omgeving verzorgen door de vakmensen van W & W Parket! Onze vakkundige medewerkers hebben een jarenlange ervaring als het gaat om het leggen, onderhouden en repareren van houten vloeren en weten dan ook precies hoe ze uw vloer het beste kunnen behandelen voor een stalend resultaat. Geen klus is voor ons te groot of te ingewikkeld en we denken dan ook graag samen met u over de mogelijkheden en oplossingen voor al uw houten vloeren!

Vloer renovatie laten verzorgen in de regio Den Bosch

Houten vloeren zijn mooi en sfeervol maar vergen vaak ook veel onderhoud en reparaties. Heeft u een muurtje verwijderd of iets te enthousiast met de bank geschoven? Dan kan uw houten vloer al beschadigd zijn. Bij W & W Parket zijn we gespecialiseerd in alle zaken betreffende houten vloeren en kunnen we vrijwel alle beschadigingen voor u wegwerken. Heeft u echt gaten in uw parket of laminaat dan is en complete vloer renovatie voor uw ruimte in Den Bosch wellicht de beste optie.

Onze onderhoudsservice

Wilt u schade zoveel mogelijk voorkomen? Laat uw houten vloer dan regelmatig behandelen door onze vakkundige specialisten voor een optimale bescherming. Zou u graag een afspraak maken om uw vloer renovatie in Den Bosch met ons te bespreken? Bel ons dan op 0418 – 540 084.

Vloer renovatie Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloer renovatie Den Bosch

Direct contact

=