Vloerrenovatie hout

Een vloerrenovatie van uw vloer van hout laat u over aan de vakkundige medewerkers van W & W Parket! Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en weten precies hoe belangrijk onderhoud is voor het behouden van uw houten vloer. Zowel voor het schuren als lakken en oliën van uw vloer kunt u bij ons terecht waardoor we elke vloer weer als nieuw kunnen doen stralen. Weet u niet of uw vloer nog een onderhoudsbeurt waardig is of beter vervangen kan worden? Vraag onze specialisten dan gerust naar een advies op maat!

Vloerrenovatie voor vloeren van hout

Naast vloeronderhoud behoort ook het renoveren en herstellen van houten vloeren tot ons dienstenpakket. Heeft u bijvoorbeeld een muurtje verwijderd of een stuk aangebouwd en zou u graag uw vloer mooi willen laten overlopen? Dan bent u bij W & W Parket aan het juiste adres! Onze vakmensen verzorgen al tientallen jaren de juiste vloerrenovatie voor al uw vloeren van hout en kunnen ook uw vloer weer netjes afwerken!

Het onderhoud van uw houten vloer

Voor het behouden van een mooie vloer kan een vloerrenovatie van belang zijn, maar uw vloer van hout dient ook regelmatig onderhouden en bewerkt te worden. Vraag onze medewerkers om een onderhoudsadvies voor uw specifieke vloer en maak direct een afspraak met onze servicedienst. U kunt hiervoor bellen naar 0418 – 540 084.

Vloer Renovatie Hout

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloer Renovatie Hout

Direct contact

=