Vloerverwarming Den Bosch

Vloerverwarming Den Bosch

Bij W & W Parket krijgt u een persoonlijk advies met betrekking tot uw vloerverwarming in uw woning in Den Bosch! All ruim 10 jaar kunt u bij ons in Zaltbommel terecht voor een complete service op het gebied van houten vloeren. Wij hebben voor u niet alleen een uitgebreid aanbod aan houten vloeren samengesteld, maar kunnen u tevens een passende dienstverlening aanbieden als het gaat om het leggen, onderhouden en repareren van houten vloeren. Kortom, wij zijn de ideale partner op het gebied van houten vloeren!

Vloerverwarming aanleggen in Den Bosch

Wanneer u bij W & W Parket een nieuwe houten vloer komt kopen bieden we u tevens de mogelijkheid om een vloerverwarming te bestellen voor uw woning in Den Bosch. Hiermee creëert u niet alleen meer ruimte in uw woning maar profiteert u tevens van een constante warmte en een energiebesparing voor het verwarmen van uw huis. Echter niet alle houtsoorten zijn even geschikt voor vloerverwarming en wij raden u dan ook altijd aan eerst een professioneel advies te vragen voor u een nieuwe vloer met vloerverwarming besteld.

Deskundig advies

Voor een deskundig advies met betrekking tot vloerverwarming voor uw woning in Den Bosch kunt u altijd een afspraak maken met W & W Parket voor een persoonlijk advies aan huis. Bel ons op 0418 – 540 084 om een afspraak te maken of voor een antwoord op al uw vragen.

Vloerverwarming Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloerverwarming Den Bosch

Direct contact

[caldera_form id=”CF5afaa1b198cc1″]