Vloerverwarming Oss

Wilt u graag vloerverwarming laten leggen in uw woning in Oss? Dat is een logische keuze. Vloerverwarming is erg prettig, het geeft een behaaglijk gevoel en geeft natuurlijk veel warmte af. Daarnaast bespaart u ruimte doordat radiatoren overbodig worden. Maar welke vloeren kunnen wel en welke vloeren kunnen niet met vloerverwarming? W&W Parket geeft u hier graag advies over.

Vloerverwarming en parket in uw woning in Oss

U heeft parket en in uw woning in Oss en wil graag vloerverwarming laten aanleggen. Veel mensen willen de sfeer van een houten vloer en het comfort van vloerverwarming in huis. Vloerverwarming en parket worden dan ook steeds vaker met elkaar in contact gebracht. Het is een logische keuze om vloerverwarming te kopiëren met parket. Zo klopt de uitstraling namelijk met het gevoel. Echter moeten er dan wel verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Er zijn verschillende risico’s die de combinatie van parket en vloerverwarming met zich meebrengt. Wij willen deze risico’s graag tot een minimum beperken door u een leidraad te geven.

Onze brochure

We hebben een brochure geschreven over de mogelijkheden van vloerverwarming en parket, bijvoorbeeld in uw woning in Oss. U kunt deze brochure gratis op komen halen in onze winkel in Zaltbommel. Daar bent u natuurlijk altijd van harte welkom om informatie te vragen en onze vloeren te komen bekijken. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0418 – 540 084.

Vloerverwarming Oss

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloerverwarming Oss

Direct contact

=