Avatara laminaat

Bij W&W Parket kunt u terecht voor het aanschaffen en het laten leggen van Avatara laminaat. Wij zijn namelijk echt vakmensen met passie voor het vak en leveren u altijd uitstekende kwaliteit en service. Onze parketvloeren en laminaat gaan lang mee en zorgen voor een warm gevoel in uw woning of winkel.

De voordelen van een Avatara laminaat

Avatara laminaat is de nieuwste vloersensatie, een echte revolutie als het gaat om vloeren. Natuurlijk kunt u ook bij u in huis of in uw woning door ons Avatara laminaat laten leggen. Avatara laminaat is gemaakt met een uniek HD druktechnologie. Het combineert alle goede eigenschappen van andere vloeren. Het heeft een heldere en echte uitstraling, een voelbare en warme authentieke structuur en is erg comfortabel en stil om op te lopen. Daarnaast is het ECO gecertificeerd en kan het intensief belast worden door een duurzame polymeer coating.

Een scherpe prijs voor een mooie vloer

Daarnaast is deze vloer zeker niet duur, het heeft een erg scherpe prijs. Bij W&W Parket kunt u deze vloer exclusief komen voelen, testen en bekijken. We laten u graag zien in welke kleuren en uitvoering Avatara laminaat leverbaar is. Kom naar onze winkel in Zaltbommel of neem contact met ons op door te bellen naar 0418 – 540 084.

Avatara Laminaat

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Avatara Laminaat

Direct contact

=