Renovatie, Opknappen en Schadeherstel

Renovatie, opknappen en (verzekerde) schade

Houten vloeren van een Parketgroep-lid blijven een leven lang mooi. Natuurlijk slijt ook een houten vloer. Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij een algehele renovatie verzorgen.

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parket krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren.

Parketrenovatie en -reparatie

Heeft u een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Ook is deze weer als nieuw. Onze vakmensen renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren. Zo nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen.Wij komen persoonlijk bij u thuis de vloer bekijken en om te bespreken hoe en wanneer u één en ander uitgevoerd wilt hebben. Uw oude vloer wordt weer als nieuw!

Schuren, oliën of lakken

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie-hardwax of lak.De Parketgroep olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.

Regulier onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw parket verlengt de levensduur van uw mooie vloer. De parketgroep onderhoudsmiddelen zijn vrijwel altijd op voorraad in één van onze showrooms. Tevens hebben wij een speciaal onderhoudsboekje ontwikkeld met tips hiervoor. Deze kunt u hier lezen.

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=