Vloeren leverbaar door Sfeervollevloeren.nl

Traditioneel parket

Traditionele parketvloeren (tapis) worden meestal onbehandeld geleverd, bij u op de vloer verlijmd, genageld en afgewerkt. Het voordeel van deze legwijze is het geluidscomfort en de geringe werking van de vloeren. Dit parket is in een zeer ruim assortiment verkrijgbaar en u kent waarschijnlijk de visgraat-patronen maar er zijn nog legio andere legpatronen denkbaar.

Lees meer…

Planken vloeren

Planken vloeren worden nog steeds gelegd, hier zit wel een nadeel aan: bij het zwevend plaatsen van een planken vloer zult u steeds geconfronteerd worden met in de winter bovenmatige krimp en in de zomer een grote uitzetting van de planken, immers het blijft een natuurproduct. Dit is te voorkomen door dit product massief te leggen, dit adviseren wij dan ook.

Lees meer…

Multiplank vloeren

Om een plank toch zwevend te kunnen plaatsen kiest u voor een systeem met een massieve toplaag. Ook milieuvriendelijker omdat uit één massieve plank meerdere delen van 4, 6 of 8 mm te halen zijn. Tevens voeren wij ook producten die komen uit verantwoord beheerde bossen met exclusieve houtsoorten met het FSC label.

Lees meer…

Lamelparket

Dit is in het algemeen een kant– en klare parketvloer, die in alle mogelijke dessins geleverd kan worden. Met een dunne of dikke toplaag en diverse opties om de vloer te leggen.

Lees meer…

Bamboeparket

Bamboe is een speciale houtsoort, waardoor een vloer ontstaat met een heel speciaal uiterlijk. Het is een zeer harde houtsoort, dus zeer slijtvast. Bamboevloeren kunnen niet altijd toegepast worden, daarom is het heel belangrijk om naar de showroom te gaan voor specifieke informatie over dit type vloeren.

Lees meer…

Laminaat

Laminaat is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van parket. Op uiterlijk en kwaliteit kunnen laminaat vloeren inmiddels concurreren met parket en houten vloeren. Daarnaast is laminaat in vele varianten verkrijgbaar. Kwaliteit onderscheidt zich in pasvorm, clicksysteem, leg-gemak en de natuurlijke uitstraling van de print.

Lees meer…

PVC vloeren

Als u kiest voor een multifunctionele vloer die comfortabel aanvoelt, eenvoudig te onderhouden is en ook duurzaam dan is een PVC-vloer een goede keuze. Tevens is deze vloer zeer geschikt om over vloerverwarming te plaatsen. Bij langdurig en intensief gebruik vertonen PVC-vloeren nauwelijks slijtage. Leverbaar in stroken en met een MDF–drager.

Lees meer…

Renovatie, opknappen en verzekerde schade

De Parketgroep specialisten hebben ook alle kennis en mogelijkheden om een bestaande vloer op te knappen of te herstellen. Ons vakmanschap wordt ook erkend door diverse grote verzekeringsmaatschappijen, waarvoor wij de reparaties bij consumenten verzorgen.

Lees meer… 

Lakken, oliën en onderhoudsmiddelen

Wij verkopen producten van de hoogste kwaliteit, een garantie voor een lange levensduur. Kom langs in onze showroom om te bespreken welke olie of lak het meest geschikt is voor uw vloer. Dan kunnen we tevens de mogelijkheden bespreken om dit eventueel voor u aan te brengen.

Bescherming

Viltstroken, viltdoppen voor onder uw meubels ter bescherming en het behoudt van uw houten vloer. Maar we leveren tevens diverse luchtbevochtigers, want een goede luchtconditie is behoud voor uw eigen vloer.

 

houten vloer Tiel

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Houten vloer Tiel

Direct contact

=