Kwaliteitsvloeren

Kwaliteitsvloeren koopt u natuurlijk bij W & W Parket in Zaltbommel! Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt zullen we u volledig bijstaan bij al uw keuzes, aankopen en andere zaken. Wij begeleiden u bij de aankoop van een nieuwe vloer van A tot Z, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken en nog vele jaren plezier zult hebben van uw vloer. Naast het leveren van nieuwe vloeren kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwarming, het onderhoud van houten vloeren en traprenovaties!

Kwaliteitsvloeren van W & W Parket

Bij W & W Parket kunt u al ruim 10 jaar terecht voor een uitgebreid aanbod houten kwaliteitsvloeren van bekende merken en in diverse stijlen. U kunt bij de aankoop van een nieuwe vloer bij ons altijd rekenen op een uitstekend kwaliteit producten, een deskundige service en een goede garantie op al uw aankopen. Wij zijn tevens aangesloten bij de ParketGroep Nederland aangesloten en CBW erkendwaardoor we u meer zekerheid kunnen bieden als het gaat om:

  • Productgarantie
  • Veilige aanbetaling
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Het aanbod aan kwaliteitsvloeren

Ons aanbod kwaliteitsvloeren loopt uiteen van traditioneel parket tot laminaat, multiplank en PVC vloeren waardoor er voor iedereen bij ons een passende vloer te vinden is! Benieuwd naar het aanbod? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en neem voor een antwoord op al uw vragen contact met ons op via het telefoonnummer: 0418 – 540 084.

kwaliteitsvloeren

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)