Kwaliteitsvloeren koopt u natuurlijk bij W & W Parket in Zaltbommel, de specialist in de wijde omgeving tot en met Nijmegen en Den Bosch! Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt zullen we u volledig bijstaan bij al uw keuzes, aankopen en andere zaken. Wij begeleiden u bij de aankoop van een nieuwe vloer van a tot z, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken en nog vele jaren plezier zult hebben van uw kwaliteitsvloer. Naast het leveren van nieuwe kwaliteitsvloeren kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwarming, het onderhoud van houten vloeren en traprenovaties!

Kwaliteitsvloeren van een echte specialist

Bij W & W Parket kunt u al ruim tien jaar terecht voor een uitgebreid aanbod van houten kwaliteitsvloeren van bekende merken en in diverse stijlen. U kunt bij de aankoop van een nieuwe kwaliteitsvloer bij ons altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit van producten, een deskundige service en een goede garantie op al uw aankopen. Wij zijn tevens aangesloten bij de ParketGroep Nederland aangesloten en CBW-erkend, waardoor we u meer zekerheid kunnen bieden als het gaat om:

  • Productgarantie
  • Veilige aanbetaling
  • Onpartijdige klachtafhandeling
  • Het aanbod aan kwaliteitsvloeren

Ons aanbod aan vloeren loopt uiteen van traditioneel parket tot laminaat. Ook multiplank en pvc-vloeren zijn onderdeel van ons aanbod, waardoor er voor iedereen bij ons een passende vloer te vinden is! Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor nieuwe kwaliteitsvloeren? Ook voor het onderhoud van uw parketvloer bijvoorbeeld, kunt u ons inschakelen.

kwaliteitsvloeren

Plan een afspraak met ons in

Bent u benieuwd naar de kwaliteitsvloeren die wij leveren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of plan een adviesgesprek in. Een van onze specialisten in onze vloerenwinkel heeft dan de tijd om al uw vragen omtrent kwaliteitsvloeren te beantwoorden. Heeft u van tevoren al vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0418-540 084.

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=