Vakmensen met passie

Onze ervaren parketadviseurs kunnen u precies vertellen wat de beste vloer voor uw eigen situatie is. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden geven wij u het beste advies.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het comfort van vloerverwarming en -koeling optimaal met een houten vloer is te combineren. Hiebij houden wij rekening met nat- of droogbouwsystemen, als hoofd- of bijverwarming, houtsoort en afwerking, legsysteem en type ondervloer, zwevend of gelijmd …er komt heel wat kijken bij een goed onderbouwd vloeradvies in combinatie met vloerverwarming.

Geluidsreductie

Maar ook voor het reduceren van geluid hebben wij diverse type ondervloeren in het assortiment, die daar invulling aan kunnen geven. Ook hier geldt weer dat ons advies past bij de situatie van uw woning en de wensen die u heeft.

Thuis bezoeken

Voor het juiste advies bezoeken wij u ook thuis, om de huidige situatie te beoordelen en de vloer na te meten op bijv. vochtigheidsgraad. Tevens meten wij exact de gewenste vloer op, om zo de juiste offerte te kunnen geven. Als de vloer geleverd is, zorgen onze parketleggers voor een perfecte installatie van uw vloer. Ook hier werken we alleen met vakmensen, die geschoold zijn in alle aspecten van het ambacht parketleggen.

Het hele traject van een nieuwe vloer hebben we van A tot Z in eigen hand. Wel zo zeker!

ParketGroep Vloer advies

Voor het beste vloeradvies kunt u verschillende stappen doorlopen. Deze zijn samengevat in het Parketgroep vloeradvies, onze garantie voor het beste resultaat.

Kom ideeën op doen in onze showroom
PN beschikt over het grootste vloerenassortiment van Nederland!

Maak uw persoonlijke wensenlijst
Onze adviseurs weten alles van materialen, onderhoud, kleur etc.

Zelf doen of de vakman?
De vakman levert kwaliteit voor een heel verrassend prijskaartje.

Een glasheldere offerte
Het beste vloeradvies op maat, waar u jaren plezier van heeft.

Het leggen van de vloer
Onze vakmensen leveren maximaal vloerplezier tegen minimale overlast.

Jaren en jaren plezier
PGN helpt u graag om uw vloer perfect te onderhouden. Jaar in, jaar uit.

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=