Hoe maak je je trap weer mooi
Is jouw trap versleten? Of wil je een trap die helemaal past bij de rest van de woning? Dan is traprenovatie een goed idee.

Een trap wordt veel belopen. Een aantal malen per dag naar boven en naar beneden, vaak met schoenen aan, het is geen wonder dat de trap er naar een paar jaar niet zo fraai meer uit ziet.

Je trap ziet er weer prachtig uit!

Bij traprenovatie is er van alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld je versleten trap opknappen, maar je kunt ook kiezen voor een hele andere look. Denk bijvoorbeeld eens aan een trap met tapijt waarbij de vloerbedekking wordt vervangen door hout. Of denk eens aan een geschilderde trap welke van pvc trapbekleding wordt voorzien. Door te kiezen voor traptreden en stootborden van hout, laminaat of pvc kies je voor een super sterke, duurzame oplossing die er ook nog eens heel mooi uit ziet.

Wat zijn jouw mogelijkheden voor traprenovatie?

In principe kunnen wij elke trap weer mooi maken, een recht trap, een trap met een bocht of hoek, bekleed met tapijt of verf, wij houden van een uitdaging en maken de trap helemaal naar jouw wens met het materiaal dat jij graag wilt. Ook kunnen we de trap op verzoek voorzien van verlichting, anti-slip materiaal of bijvoorbeeld stootborden in een afwijkende kleur. Alles is mogelijk.

Advies en offerte voor traprenovatie op maat

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw trap? Wij adviseren je graag. Je bent van harte welkom in een onze winkel waar we voorbeelden kunnen laten zien. Als je een foto meeneemt van de huidige situatie dan kunnen we daar direct rekening mee houden.

We bespreken je woonsituatie, laten voorbeelden van traprenovatie zien en vertellen hoe de traprenovatie in zijn werk gaat. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij realiseren het voor je!

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Direct contact

=