Houten vloer renoveren Den Bosch

Houten vloer renoveren Den Bosch

U kunt uw houten vloer volledig laten renoveren door W&W Parket nabij Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren en ook het onderhoud en de renovatie ervan. U wilt natuurlijk dat uw vloer lang mee gaat. In principe bent u daarvan verzekerd bij de vloeren van W&W Parket, maar het kan natuurlijk gebeuren dat er waterschade is ontstaan, of dat er schade ontstaan is doordat u bijvoorbeeld een muurtje heeft gesloopt of een serre heeft laten aanbouwen. Dan kan een renovatie goed van pas komen.

Uw houten vloer laten renoveren door W&W Parket nabij Den Bosch

In sommige gevallen is het goedkoper om een volledig nieuwe vloer te laten leggen, dan uw houten vloer in uw woning in Den Bosch te laten renoveren. Wij komen daarom ook graag bij u thuis kijken wat de huidige situatie is en hoe we de renovatie het best aan kunnen pakken. We gaan daarna dan aan de slag met, afhankelijk van de beschadiging, het schuren, oliën of lakken van uw houten vloer. Na de renovatie zullen wij uw vloer behandeling met de afwerking naar wens.

Regulier onderhoud

Om uw houten vloer goed te onderhouden, en wellicht het renoveren ervan te voorkomen, kunt u ook terecht bij W&W Parket nabij Den Bosch. Wij hebben altijd de beste onderhoudsmiddelen op voorraad en hebben een speciaal onderhoudsboekje met tips voor u klaarliggen. Kom naar onze winkel in Zaltbommel of bel voor meer informatie naar 0418 – 540 084.

houten vloer renoveren Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

houten vloer renoveren Den Bosch

Direct contact

=