Houten vloer schuren Den Bosch

Houten vloer schuren Den Bosch

Uw houten vloer laten schuren in de regio Den Bosch? Maak dan snel een afspraak met W & W Parket! Onze vakkundige medewerkers hebben de juiste kennis, kunde en materialen in huis om uw vloer opnieuw te doen stralen het bewerken, lakken, oliën en schuren ervan. Ook voor schade door overmacht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en zijn gespecialiseerd in het vakkundig herstellen van (water) schades aan uw houten vloer.

Houten vloer laten schuren in Den Bosch

W&W Parket is een onderdeel van ParketGroep Nederland en garandeert u dan ook van een persoonlijke service, een uitstekende kwaliteit materialen, vakmanschap en een nette garantie. Wanneer u een houten vloer wilt laten schuren in de regio Den Bosch bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! Wij staan dagelijks klaar om u van dienst te zijn met allerlei zaken en werkzaamheden op het gebied van houten vloeren en onderhoud. Benieuwd wat we voor u vloer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Onze vakmensen

Bij W & W Parket werken enkel medewerkers met een goede opleiding, jarenlange ervaring en passie voor vloeren waardoor we u persoonlijk en vakkundig van dienst kunnen zijn! Houten vloeren schuren in Den Bosch is voor onze professionele medewerkers dan ook eerder een genoegen dan een plicht. Zou u graag uw vloer laten onderhouden? Bel dan naar 0418 – 540 084 om een afspraak te maken.

houten vloer schuren Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

houten vloer schuren Den Bosch

Direct contact

=