Houten Vloer Schuren Geldermalsen

Houten vloer schuren Geldermalsen

Zou u graag uw houten vloer laten schuren door een bedrijf in de buurt van Geldermalsen? Neem dan eens contact op met W & W Parket in Zaltbommel! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar u al ruim 10 jaar terecht kunt voor een uitgebreide service op het gebied van houten vloeren. Onze liefde voor hout en ons vakmanschap maken ons tot een ideale partner voor al uw vraagstukken en problemen omtrent vloeren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op om kennis te maken.

Houten vloer laten schuren in Geldermalsen

Een mooie houten vloer vergt regelmatig onderhoud om in goede conditie en langer netjes te blijven. Bij W & W Parket weten er precies hoe we een houten vloer moeten schuren om u in Geldermalsen langer te laten genieten van uw mooie vloer. Tijdens de opknapbeurt worden vervuiling en slijtageplekken behandeld en wordt tevens een beschermlaag aangebracht om vuil en vocht te weren. Kortom, een complete behandeling voor het behoud van uw houten vloer!

De juiste beschermlaag voor uw vloer

Een houten vloer schuren is voor onze deskundige medewerkers in de regio Geldermalsen altijd mogelijk. Niet elke vloer heeft dezelfde behandeling en beschermlaag nodig. Onze deskundige vakmensen weten precies welke behandeling het meest geschikt is voor uw vloer en gaan altijd voor kwaliteit en resultaat. Meer weten over onze diensten of de behandelwijze van uw vloer? Bel dan even naar 0418 – 540 084.

houten vloer schuren Geldermalsen

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

houten vloer schuren Geldermalsen

Direct contact

=