Lamel Parket Den Bosch

Lamelparket Den Bosch

Wilt u graag lamelparket in uw woning of winkel in Den Bosch laten leggen? Neem dan contact op met W&W Parket. Wij leveren altijd de beste houten vloeren en leggen deze dan ook graag voor u. Lamelparket is een kant en klare parketvloer, die erg snel gelegd is. Het heeft een mooie uitstraling en kan van veel verschillende houtsoorten worden gemaakt. Kom het assortiment aan lamelparket gerust eens bekijken in onze winkel in Zaltbommel!

Lamelparket laten leggen in uw woning of winkel in Den Bosch

Lamelparket wordt meestal zwevend gelegd op een ondervloer, wat qua geluid een voordeel is in bijvoorbeeld een appartement bij u in Den Bosch, waar sprake is van onderburen. De geluiden worden met de juiste tussenvloer namelijk niet doorgegeven naar beneden liggende woonruimten. De kamer hoeft niet in zijn geheel ontruimd te worden en de vloer kan in één dag gelegd worden. U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Zo varieert de dikte van 1,8 tot 4 millimeter en de breedte van 15 tot 26 centimeter.

Onderhoud van de vloer

Het is belangrijk om het lamelparket bij u in Den Bosch goed te onderhouden. Dit kan met lak of olie. Daarnaast kan een lamelparket met een toplaag van 4 millimeter maximaal 2 keer opnieuw machinaal geschuurd worden. Zo gaat het lamelparket langer mee. Het is dan wel belangrijk om dit door een vakman uit te laten voeren. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met W&W Parket, door te bellen naar 0418 – 540 084.

Lamel Parket Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Lamel Parket Den Bosch

Direct contact

=