PVC Vloeren Den Bosch

PVC vloeren Den Bosch

Voor PVC vloeren komt u vanuit Den Bosch naar W & W Parket in Zaltbommel! In onze showroom staat dagelijks een professioneel team klaar om u van dienst te zijn bij al uw zaken rondom houten en PVC vloeren. Zo informeren en adviseren we u graag bij de aankoop van een nieuwe vloer, komen we bij u langs voor vloeronderhoud en reparaties en kunnen we tevens het leggen van uw nieuwe vloer voor u verzorgen. Kortom, bij Wees & Witlox Parket kunt u terecht voor een service van A tot Z!

PVC vloeren uitzoeken in de regio Den Bosch

PVC vloeren zijn de laatste jaren zeer populair geworden. Deze kunststof parketvloeren hebben de uitstraling van hout maar zijn veel gemakkelijker in onderhoud, goedkoper en verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en maten. Andere grote voordelen aan PVC vloeren zijn:

  • Duurzaam karakter
  • Geluiddempende functie
  • Stabiele ligging
  • Sterke ondergrond

Bent u nog aan het kijken naar PVC vloeren voor uw woning in Den Bosch of omgeving? Kom dan eens langs bij W & W Parket in Zaltbommel om de mogelijkheden en soorten vloeren te bekijken!

Advies aan huis

Twijfelt u nog tussen PVC vloeren en gewoon laminaat of parket voor uw woning in Den Bosch? Maak dan eens een afspraak met onze vloerenspecialist voor een bezoek aan uw woning. Op deze manier kunnen we u vanuit uw situatie informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken! Bel ons op 0418 – 540 084 voor een afspraak en meer informatie.

pvc vloeren Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

pvc vloeren Den Bosch Showroom

Direct contact

=