Vloeren Den Bosch

Voor al uw vloeren moet u in de regio Den Bosch bij W & W Parket in Zaltbommel zijn! Wanneer u bij ons binnenloopt, zullen wij er alles aan doen om u zo goed en passend mogelijk van dienst te zijn. Vanuit uw woonwensen kunnen we samen met u op zoek gaan naar een houten vloer op maat in de juiste kleur en met een perfecte afwerking. Ook voor advies met betrekking tot vloeronderhoud en vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres!

Vloeren aanbod W & W Parket nabij Den Bosch

Bij W & W Parket vindt u een uitgebreide keuze aan vloeren van een uitstekend kwaliteit voor al uw ruimtes in Den Bosch. Een van de veel verkochte vloeren in ons assortiment is laminaat. Deze houten vloer wordt veelal gemaakt van MDF of HDF vezels en is voorzien van een print met het uiterlijk van hout of plavuizen. Doordat de vloeren niet van echt hout zijn is laminaat zeer stijlvast en te gebruiken in elke gewenste ruimte. Meer weten over het verschil tussen laminaat en parket? Kom dan snel eens langs in onze showroom!

Voordelen laminaat

Laminaat vloeren zijn bij W & W Parket nabij Den Bosch te leveren in vele soorten en maten waardoor deze prefect in te passen zijn in uw stijl en interieur. Daarnaast is de vloer niet alleen slijtvast maar tevens zeer eenvoudig in onderhoud en neemt hij geen vuil op. Voor een compleet onderhoudsadvies raden we u aan contact op te nemen met het telefoonnummer 0418 – 540 084

Vloeren Den Bosch

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloeren Den Bosch

Direct contact

=