Vloeren Tiel

Voor al uw vloeren moet u in Tiel en omstreken bij W & W Parket zijn! Onze winkel staat bekend om zijn uitgebreid aanbod, goede kwaliteit en complete service als het gaat om houten vloeren en daarmee onderscheiden we ons dan ook van vele vloerzaken in de regio. Vanaf het moment dat u bij ons binnen loopt zullen wij zorgen voor een begeleiding op maat en gaan we vanuit uw woonwensen graag op zoek naar de juiste vloer voor al uw ruimtes!

Vloeren kopen bij W & W Parket vlakbij Tiel

Bij W & W Parket hebben we voor u een uitgebreid aanbod vloeren samengesteld leverbaar in Tiel en omgeving. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Avatara vloeren
  • Bamboeparket
  • Laminaat
  • Mulitplank
  • PVC vloeren
  • Traditioneel parket

Naast een uitgebreid aanbod bieden we als vloerenspecialist ook altijd de juiste service als het gaat om houten vloeren. Van levering tot installatie, onderhoud en renovaties, de deskundige medewerkers van W & W Parket doen met passie hun werk voor u!

Vloeren in alle soorten en maten

Wanneer u vloeren gaat bekijken voor uw woning in Tiel moet u met bepaalde zaken rekening houden. Heeft u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan zijn niet allen vloeren geschikt. Ook voor vochtige ruimtes en loopgangen zijn andere vloeren aan te raden als voor een bibliotheek of kantoor. Vraag onze vloerspecialisten gerust om een advies op maat voor al uw houten vloeren en profiteer van onze jarenlange ervaring en kennis!

Vloeren Tiel

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloeren Tiel Showroom

Direct contact

=