Vloerverwarming Bestellen
Vloerverwarming bestellen

Vloerverwarming voor uw vloer kunt u bij W & W Parket bestellen en laten leggen door deskundige vakmensen! Sinds 2004 kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod houten vloeren in allerlei soorten en maten. Wij bieden u niet alleen de juiste producten maar hechten tevens veel waarde aan een goede service, een nette afwerking en een uitstekend kwaliteit voor een optimaal resultaat. Terugkerende klanten zijn bij ons dan ook geen uitzondering, aldus de medewerkers van W & W Parket zelf!

Vloerverwarming op maat bestellen

W&W Parket is meer dan houten vloeren alleen en biedt u dan ook een complete service aan als het gaat om het uitzoeken, leggen en onderhouden van vloeren. Ons aanbod houten vloeren bestaat onder meer uit:

  • Parket vloeren
  • PVC vloeren
  • Laminaat
  • Multiplank vloeren

Om uw vloer compleet te maken kunt u bij ons tegelijk met uw nieuwe houten vloer ook een vloerverwarming of trapbekleding bestellen. Wij informeren u bij deze speciale producten over de opties voor uw woning en komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen voor een advies op maat.

Professioneel advies

Zou u graag weten of een vloerverwarming bestellen wel mogelijk is bij uw houten vloer of in uw woning? Maak dan een afspraak met een van onze vloerspecialisten voor een professioneel advies aan huis! U kunt hiervoor het beste even bellen naar 0418 – 540 084 of kom langs in onze showroom in Zaltbommel.

Vloerverwarming Bestellen

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Vloerverwarming Bestellen

Direct contact

=