Parket Tiel

Bij W & W Parket vindt u het meest uitgebreide aanbod parket in de omgeving van Tiel! Wij hebben een ruime ervaring met het leveren en leggen van houten vloeren waardoor we ook voor uw woning een mooie parket vloer op maat kunnen verzorgen. Al jaren staan kwaliteit, service en advies bij ons hoog in het vaandel en daar hebben al vele klanten profijt van gehad. Bent u nog op zoek naar een mooie houten vloer of zou u uw vloer graag een onderhoudsbeurt geven? Kom dan snel eens kennis maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Parket kopen in de buurt van Tiel

Parket kopen voor uw woning in Tiel gaat vaak niet over een nacht ijs. In eerste instantie gaat u enkel rondkijken en ideeën op doen. Vervolgens gaat u nadenken over uw stijl en woonwensen en gaat u specifieker op zoek naar een parket vloer. Bij W & W Parket begeleiden we u graag tijdens dit keuzeproces en kunnen we u voorzien van een advies op maat bij de aankoop van een nieuwe parket vloer!

Parket laten leggen

Als vloerenspecialist kunt u bij ons niet alleen een parket vloer kopen maar komen we deze indien gewenst bij u in Tiel bezorgen en leggen. Onze vakmensen hebben oog voor detail en werken uw vloer tot in de puntjes af voor een mooi en stalend resultaat. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van onze vakmensen? Bel dan even naar 0418 – 540 084 voor meer informatie en diensten!

houten vloer

Kom bij ons langs

van Voordenpark 9b

3501 KP Zaltbommel

T :0418 54 0084

Houten vloer showroom

Direct contact

=